Event marketing a jeho postavenie v marketingovej komunikácii - Loydlová, Miroslava
Event marketing a jeho vývoj. Druhy komunikácie. Event marketing a komunikačný mix. Event marketing a podpora predaja. Event marketing a práca s verejnosťou. Proces plánovania a tvorba event marketingovej stratégie.