Vývoj cestovného ruchu na Slovensku od roku 1997-VIII.2007 - Žembová, Zuzana
Analýza vývoja cestovného ruchu na Slovensku za posledných 10 rokov. Prehľad základných makroekonomických ukazovateľov za jednotlivé roky.