Technické požiadavky na výrobky a posudzovanie zhody - Bocanová, Mária
Charakteristika základných termínov a pojmov v oblasti posudzovania zhody, certifikácie a požiadaviek na výrobok. Podrobnejšia špecifikácia podmienok a požiadaviek procesov posudzovania zhody pre stavebné materiály a chemické výrobky.