Dizajn - súčasť stratégie produktu na trhu - Mlákay, Jozef
Dizajn ako rozhodujúci faktor konkurenčného boja v modernej spoločnosti. Postavenie dizajnu ako súčasti zvyšovania konkurenčnej schopnosti trhov a produktov na trhu. Analýza miesta dizajnu v stratégii produktu.