Vývoj legislatívnych požiadaviek a problematiky energetického štítkovania prístrojov pre domácnosť - Knošková, Ľubica, 1965-
Zavádzanie najzávažnejšej účinnosti aktuálnej európskej legislatívy, týkajúcej sa ekodizajnu, energetickej účinnosti a najmä energetického štítkovania a nariadení v oblasti prístrojov pre domácnosť so zameraním na elektrické spotrebiče.