Obal - významný fenomén marketingu a obchodu - Kačeňák, Igor
Narastanie dôležitosti obalu výrobku. Racionalizačná funkcia obalu. Obal ako najlacnejší prostriedok reklamy. Ekologická funkcia obalu. Obal ako strážca bezpečnosti výrobkov. Obal ako významný nástroj marketingu.