Kooperácia v distribučných reťazcoch v oblasti využívania nových technológií - Gabriš, Miloš
Význam kooperácie v distribučných systémoch s dôrazom na využívanie rádiofrekvenčnej identifikácie tovarov RFID. Globálna synchronizácia a katalogizácia údajov o výrobkoch (GDSN), výhody GDSN, návratnosť investícií pri plnom využití výhod GDSN. História RFID a súčasnosť, potenciálne prínosy. RFID kontra čiarový kód.