Hodnotenie zamestnanosti vo vybraných regiónoch členských krajín Európskej únie - Vojtková, Mária, 1966-
Hodnotenie zamestnanosti v 55 regiónoch nových členských krajín EÚ okrem pôvodných 15 členských krajín za rok 2005 na úrovni NUTS 2. Metóda hlavných komponentov. Matica komponentných saturácií. Výsledky hodnotenia.