Stavebníctvo, stavebná produkcia a vývoj cien stavebnej produkcie v Slovenskej republike - Vidová, Jarmila, 1967-
Stavebná produkcia a ceny stavebnej produkcie. Predpokladaný vývoj stavebnej produkcie v r. 2008-2009 s výhľadom do roku 2015. Druhy kalkulácií a kalkulačných metód používaných v stavebnej výrobe. Členenie kalkulácií v investičnom procese. Kalkulačný vzorec v stavebníctve.