Naučnaja podgotovka studentov i molodych učjonnych v Ekonomičeskom universitete g. Bratislava - Gonda, Vladimír
Dôležité miesto vedecko-výskumnej práce študentov a mladých vedeckých pracovníkov na univerzite. Seminárne práce študentov. Príprava vedeckých pracovníkov v rámci medzinárodného programu Edamba. Financovanie vysokých škôl.