Vzťah autorského práva a hospodárskej súťaže - permanentný konflikt? - Králičková, Barbora
Analýza vzájomného vzťahu autorského práva a hospodárskej súťaže a otázok súvisiacich so všeobecnou aplikáciou oboch systémov ochrany. Vzájomný vzťah súťažného a autorského práva z hľadiska možného narušenia súťaže na trhu prostredníctvo dohôd obmedzujúcich súťaž, ako aj zneužívania dominantného postavenia, s dôrazom na oblasť komunitárneho práva.