Implementácia TQM a noriem radu ISO 9000 v školskej praxi - Pisoňová, Mária
Význam TQM pre školy. Definovanie TQM. Základné princípy TQM. Uplatnenie TQM v školskej praxi. Aplikovateľnosť noriem radu ISO 9000 v školstve. Zásady manažérstva kvality. Procesný prístup.