Oceňovanie, účtovanie a vykazovanie dlhodobých pohľadávok a záväzkov podnikateľov v SR - Maděra, František
Genéza a súčasný stav slovenskej legislatívnej úpravy oceňovania, účtovania a vykazovania dlhodobých pohľadávok a záväzkov podnikateľov a poukázanie na niektoré problematické aspekty ich oceňovania, účtovania a vykazovania v súčasnej hodnote.