Zákon o správnych poplatkoch s komentárom - Horváth, Edmund
Zákon č. 145/1995 Z.z. o správnych poplatkoch v znení ďalších zákonov ... a zákonov č. 405 a 408/2008 Z.z. Úplné znenie zákona s komentárom. Obvody v pôsobnosti daňových úradov v SR.