Zákon o cenách s komentárom - Kolembus, Anton
Zákon č. 18/1996 Z.z. Národnej rady SR zo 14. novembra 1995 o cenách v znení ďalších zákonov ... a zákona č. 382/2008. Novela zákona o cenách súvisí aj so zabránením neodvôvodneného nárastu cien v súvislosti so zavedením eura od 1. 1. 2009.