Finančné časové rady - Urbaníková, Marta
Popis metód analýzy časových radov. Finančné časové rady. Box-Jenkinsonova metodológia. Burzové indexy a index PX. Modelovanie a predikcia akciového indexu PX. Prognóza indexu PX.