Nástroje zvyšovania efektívnosti a výkonnosti podniku - Hrašková, Dagmar
Ako dosahovať výkonnostné ciele. Riadenia výkonnosti podniku podľa finančných ukazovateľov. Riadenie výkonnosti podniku na základe cieľov. Meranie výkonnosti podniku. Základné požiadavky merania výkonnosti procesov. Metodika pre meranie výkonnosti procesov. Balanced Scorecard ako strategický systém merania výkonnosti. Implementácia BSC. Využitie projektového manažmentu pri implementácii BSC.