Islandská krize jako memento pro budoucnost
Najrýchlejšia a najhlbšia finančná kríza na Islande. Pomoc od MMF a susedov. Dôvody pre vznik islandskej krízy. Príliš veľký bankový sektor. Príliš malé devízové rezervy. Ekonomika na tretine výkonu. Štyri prvky zraniteľnosti.