Zavádzanie systému kvality v strediskách cestovného ruchu Slovenskej republiky z hľadiska predstaviteľov praxe - Holúbeková, Katarína
Zavádzanie systému kvality ako jedno z opatrení, ktoré môžu prispieť k zvýšeniu kvality. Prekážky zavádzania systému kvality v strediskách cestovného ruchu v SR. Výsledky prieskumu, ktorý sa uskutočnil metódou riadeného rozhovoru s predstaviteľmi manažmentu vybraných stredísk cestovného ruchu. Implementácia systému kvality v stredisku cestovného ruchu a jej predpoklady. Finančná náročnosť zavádzania systému kvality.