Hotely priateľské k deťom - trend na trhu ubytovacích služieb v Európe - Linderová, Ivica
Deti ako zaujímavá cieľová skupina v cestovnom ruchu. Trend orientácie na detského zákazníka. Detské a rodinné hotely - charakteristika. Desatoro detského hotela. Detské hotely v Európe. Riziká orientácie na detského zákazníka.