Model motivačného hodnotenia zamestnancov výrobného podniku - Bartl, Jaroslav
Hodnotenie zamestnancov z hľadiska ich personálneho rozvoja, z hľadiska sledovania výkonnosti a kvality výsledkov práce, z hľadiska prínosov hodnotiaceho systému pre podnik, obchodnú spoločnosť alebo inú organizáciu. Individuálne hodnotenie. Individuálne hodnotenie v priemyselnom výrobnom podniku či inej výrobnej organizácii a hodnotiace kritériá. Skupinové hodnotenie zamestnancov. Záver hodnotenia.