Zvýšiť konkurencieschopnosť - Moravčík, Tomáš
Slovenské strojárstvo vo faktoch. Logistika v strojárskom podniku. Využitie metódy Kaizen a Lean enterprises. Just in time (JIT) v súčasnej logistike. Pojem Cross-dock. Outsourcing ako strategický nástroj v logistike. Preprava strojárskych výrobkov.