Trendy v pojišťovnictví - Chmelař, Martin
Zníženie prevádzkových nákladov. Optimalizácia procesov. Riešenie podvodov. Zvýšenie úrovne služieb. Efektivita v oblasti marketingu. Spolupráca s obchodnými zástupcami. Integrácia.