Finančná kríza alebo kríza finančného systému? - Vlachynský, Karol
Rozvoj finančnej krízy. Dopad finančnej krízy na ekonomiku. Postavenie Slovenska v prostredí finančnej krízy. Kríza finančného systému. Charakteristika problémov, ktoré postupne oslabovali odolnosť finančného systému.