Analýza zamestnanosti vo vybraných odvetviach národného hospodárstva Slovenskej republiky - Hanová, Martina
Analýza miery zamestnanosti na úrovni NUTS 3 v 8 krajoch SR. Intenzita zamestnanosti v jednotlivých regiónoch je vyjadrená polohovým koeficientom, ktorý dáva odpoveď na otázku, či je zamestnanosť koncentrovaná v jednotlivých krajoch, alebo je rozmiestnená rovnomerne v porovnaní s celkovým územím SR. Výsledky.