Kúpele ožijú, len ak budú iné - Ryník, Jozef
Kúpele už nielen pre chorých. Populárna zdravotná turistika. Potreba modernizácie liečebných domov. Nedostatok kvalifikovaného, jazykovo zdatného personálu. Poskytovanie kvalitných služieb - podstata úspechu kúpeľníctva. Predáva výnimočnosť.