Alternatívne možnosti pôsobenia štátu v komerčnom bankovom sektore SR v súvislosti s prebiehajúcou celosvetovou finančnou krízou
Možnosti zdrojového posilnenia bánk zo strany štátu v krízovej situácii. Možnosti pôsobenia štátu v bankovom sektore v budúcnosti. Možnosti vytvorenia Regionálnej stredoeurópskej investičnej banky, jej charakteristika, zameranie, základné ciele, financovanie.