Európska sociálna charta (revidovaná)
Európska sociálna charta je multilaterálnou medzinárodnou zmluvou prezidentskej povahy. Vláda SR 26. 11. 2008 schválila návrh na ratifikáciu Europskej sociálnej charty (revidovanej) Rady Európy z roku 1996. Úplné znenie Charty s dodatkom.