Fúzie a akvizície spoločností - Fabian, Peter
Problematika fúzií a akvizícií, ktorá postihuje nielen veľké nadnárodné spoločnosti, ale aj malé a stredné podniky. Zlúčenie, splynutie a rozdelenie z právneho hľadiska. Charakteristika zlúčenia. Zmluva o zlúčení a jej náležitosti, zmluva o splynutí a projekt rozdelenia. Účtovný účinok zlúčenia. Výmenný pomer. Postavenie audítora v procese zlúčenia.