Zákon č. 434/2008 Z.z. z 24. októbra 2008, ktorým sa dopĺňa zákon č. 43/2004 Z.z. o starobnom dôchodkovom sporení ...
Zákon č. 434/2008 Z.z., ktorým sa dopĺňa zákon 43/2004 Z.z. o starobnom dôchodkovom sporení a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov a ktorým sa dopĺňa zákon č. 461/2003 Z.z. o sociálnom poistení v znení neskorších predpisov. Dôvodová správa k novele zákona o starobnom dôchodkovom sporení.