Hodnotenie efektívnosti manažmentu pohľadávok - Melicheríková, Zuzana
Manažment pohľadávok - kredit manažment - jeho ciele a úlohy. Ukazovatele aktivity a ukazovatele likvidity. Index efektívnosti inkasa. Doba obratu pohľadávok. Manažment pohľadávok v číslach. Platobný index vybraných európskych krajín. Podiel nedobytných pohľadávok vo vybraných európskych krajinách. Manažment pohľadávok na Slovensku.