Výchova k podnikavosti a vysoké školy - Malach, Josef
Podnikavosť ako kľúčová kompetencia. Vybrané dokumenty a projekty podporujúce výchovu k podnikavosti a podnikaniu. Výchova k podnikavosti. Výchova k podnikavosti na vysokých školách. Rozvoj vedy o výchove k podnikavosti.