Hotovost v oběhu: světové trendy a situace v České republice - Cimburek, Jan
Stručný historický pohľad na vznik a vývoj peňazí. Používanie hotovostných peňazí a svetové trendy v oblasti hotovosti. Kvalitatívne faktory ovplyvňujúce používanie hotovosti. Situácia v Českej republike.