Možnosti benchmarkingu na identifikáciu disparít a zvyšovanie konkurenciescopnosti miest a obcí - Cibáková, Viera
Analýza doterajšieho priebehu prác na projekte Benchmarking miest, stručná charakteristika projektu. Metodický postup. Metodika tvorby návrhu ukazovateľov. Zmena štruktúry ukazovateľov benchmarkingu miest. Softvérové prostredie projektu. Predpokladané prínosy projektu.