Analýza vypovedacej schopnosti kalkulácie výsledku hospodárenia na jednotku - Foltínová, Alžbeta
Úloha kalkulácie výsledku hospodárenia na jednotku. Pozitívny výsledok hospodárenia na jednotku a negatívny výsledok hospodárenia. Problematika fixných nákladov. Príklad metódy jednoduchého kalkulovania delením. Problematika režijných nákladov. Problematika tržieb. Praktické príklady.