Uplatňovanie moderných metód riadenia vo verejnej správe - Benčo, Jozef
New public management (NPM) - charakteristika. Prírastková reforma verejnej správy. Umiernený manažerizmus. Možnosti využitia logistiky vo verejnej správe. Špecifická odborná zákonom stanovená úloha. Spokojnosť stránok. Spokojnosť zamestnancov. Efektívnosť a hospodárnosť v činnosti verejnej správy.