Modelování krachů na kapitálových trzích: aplikace teorie stochastických katastrof - Vošvrda, Miloslav
Empirická analýza teórie katastróf. Teória katastrofických modelov. Model Cusp. Stochastická dynamika modelu Cusp. Empirický výskum modelu krachov na kapitálových trhoch. Miera neistoty v trhovom indexe.