Taká bola slovenská koruna... - Markovič, Peter, 1974-
História slovenskej koruny z pozitívneho hľadiska a jej vývoj. Rozdelenie spoločnej meny - koruny československej (Kčs). Kolkovanie bankoviek. Vznik slovenskej koruny - Sk - 8. februára 1993. Obdobie prípravy na zavedenie eura. Prejavy menového rizika.