Koučing a jeho miesto medzi nástrojmi rozvoja ľudského potenciálu - Prodaj, Martin
Nástroje rozvoja ľudských zdrojov v podniku: popis a využívanie jednotlivých tipov - koučing, školenie, tréning, workshop, mentoring, tútoring, tieňovanie. Výhody a nevýhody koučingu.