Bankopoistenie - Čejková, Viktória
Bankopoistenie - jeho podstata a význam. Bankopoistenie a bankopoisťovne, výhody a nevýhody. Bankopoisťovne v Českej republike. Prepájanie operácií bánk a poisťovní. Poskytovanie úveru a jeho poistenie.