Typologie inovačního procesu ve službách - Pazour, Michal
Základná charakteristika sektoru služieb. Znaky služieb. Inovácie v službách a v spracovateľskom priemysle. Výskum a vývoj v podnikoch. Náklady na inovácie. Trhová orientácia inovačného podniku.