Prečo sú niektoré sektory v tranzitívnych ekonomikách menej reformované ako ostatné? prípad výskumu a vzdelávania v oblasti ekonómie - Ciaian, Pavel
Vývoj produkcie počas tranzitívneho obdobia. Ekonomický výskum počas socializmu. Zlyhanie trhu a cesta reformy počas tranzitívneho obdobia. Výskum a vzdelávanie v oblasti ekonómie: prípadová štúdia z Českej republiky a Slovenska. Produktivita ekonomického výskumu v Českej republike a na Slovensku .