Regionálna konkurencieschopnosť - Vagaská, Jaroslava
Vymedzenie pojmu regionálna konkurencieschopnosť na základe dostupných teoretických poznatkov. Faktory regionálnej konkurencieschopnosti. Vybrané špecifiká regionálnej konkurencieschopnosti.