Rodinný stav a ekonomická aktivita v českých zemích v 17. století - Kačerová, Eva
Štruktúra obyvateľstva v meste Choceň a okolí podľa rodinného stavu. Vekové rozdiely medzi manželmi. Sociálna štruktúra obyvateľstva.