Efektívne vyučovanie cudzieho jazyka - Prividiová, Eva, 1952-
Globalizačný proces v trhovej ekonomike ovplyvňuje tiež vyučovanie cudzích jazykov na Slovensku. Mať európske vzdelanie znamená byť schopný komunikovať v anglickom jazyku ako základnom európskom jazyku. Pre väčšinu populácie je stále ťažké dorozumieť sa po anglicky. Nové metódy používané pri výučbe neprinášajú uspokojivé výsledky. Efektívne vyučovanie cudzích jazykov.