Komparácia krajín Európskej únie z hľadiska ekonomického postavenia poľnohospodárstva - Kropková, Zlata
Komparatívna analýza ekonomického postavenia poľnohospodárstva v 27 krajinách EÚ je realizovaná na báze Indexu ekonomického postavenia poľnohospodárstva (TAI).