Účtovný a daňový reporting pohľadávok ako východisko pri ohodnotení pohľadávok - Harumová, Anna, 1955-
Pojem pohľadávka z ekonomického, účtovného a právneho hľadiska. Oceňovanie pohľadávok v účtovníctve. Medzinárodné účtovné štandardy. Opravné položky k pohľadávkam. Daňové aspekty pohľadávok.