Problémy finančnej exklúzie a inklúzie v rámci Európskej únie a v Slovenskej republike - Chovancová, Božena
Finančná exklúzia a inklúzia. Prístup k finančným službám - vkladové operácie. Prístup k úverom. Prístup k finančným úverom na Slovensku. Úvery od nelicencovaných spoločností.