Očekávané trendy outsourcingu v bankovnictví - Dlouhý, Tomáš
Využívanie outsourcingu v bankovníctve. Kritéria a regulácie outsourcingu v bankovníctve. Zodpovednosť banky pretrváva . Zmeny vo vzťahu medzi zadávateľom a poskytovateľom.