Možné riziká z rozšírenia pestovania poľnohospodárskych plodín na výrobu biopalív I. generácie - Naščáková, Jana
Vysvetlenie pojmu biomasa. Výroba biopalív. Energetická rovnováha výroby biopalív. Možné riziká rozšírenia pestovania poľnohospodárskych plodín na výrobu biopalív.